DİYARBAKIR / BAĞLAR - Karacadağ Anadolu Lisesi

Ara

Diyarbakır Ölçme, Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü'nün ilgi yazısına istinaden, ilgi yazı ilişiğinde ekte gönderilen ortak sınavlara ait sınav takvimi ve konu - soru dağılım tablolarının okul müdürlüklerimizin web sitelerinde yayınlanması ve okul panolarında asılması ile ilgili bil gilerinizi ve gereğini rica ederim. Mesut TUNCER Müdür a. Şube Müdürü E K L E R : Ek – İlgi Yazı ve Ekleri (5 Sayfa) Dağıtım: Tüm Okul ve Kurum Müdürlüklerine.Diyarbakır Ölçme, Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü'nün ilgi yazısına istinaden, ilgi yazı ilişiğinde ekte gönderilen ortak sınavlara ait sınav takvimi ve konu - soru dağılım tablolarının okul mDDDüdürlüklerimizin web sitelerinde yayınlanması ve okul panolarında asılması ile ilgili bil gilerinizi ve gereğini rica ederim. Mesut TUNCER Müdür a. Şube Müdürü E K L E R : Ek – İlgi Yazı ve Ekleri (5 Sayfa) Dağıtım: Tüm Okul ve Kurum Müdürlüklerine.