DİYARBAKIR / BAĞLAR - Karacadağ Anadolu Lisesi

04122902070
04122902070
Adres
BAĞCILAR MAH. 1146/1. SK. KARACADAĞ IMAM HATIP LISESI BLOK NO 10A BAĞLAR / DİYARBAKIR
Vizyon
KÜLTÜREL MİRASI DEĞERLENDİREBİLEN; İNSANI, TOPLUMU VE YAŞAMI YORUMLAYIP, BİREYSEL VE TOPLUMSAL POBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETEBİLEN; YAŞANABİLECEK BİR DÜNYANIN DÜŞÜNÜ KURUP VE BUNUN İÇİN ÇALIŞAN ÖZGÜR BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
FARKLILIKLARI İLE ÖVÜNEN, TÜM İNANÇLARA VE KÜLTÜRLERE SAYGI DUYAN,TOPLUMUN SÜREKLİ DEĞİŞEN İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNE YANIT VEREN, ÇAĞDAŞ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİNİ KULLANAN, BİLİMSEL VE DEMOKRATİK EĞİTİMİ UYGULAYAN, KENDİSİ VE TOPLUMLA BARIŞIK, KENDİNE YETEBİLEN BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
8.00-15.00
İNGİLİZCE VE ALMANCA
Ulaşım
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE OTOBÜS GÜZERGAHLARI AZ:500 Evler, Üniversite, E1:Otogar, Araştırma Hastanesi, Z2:Havaalanı, Üniversite. Z5:Üniversite, Dağkapı, Göletli Park, Şengal Cad., Diğer Özel Otobüsler: Z6, Z1