DİYARBAKIR / BAĞLAR - Karacadağ Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzda 20/12/2022 Salı günü tarih öğretmenimiz Özlem ÇALIŞKAN koordinatörlüğünde Hz.Hatice'nin (r.a) örnek hayatı anlatıldı. Onun teslimiyetine, fedakarlığına, İslamiyet'e olan katkılarına değinildi.

Ara

14/02/2022 Çarşamba günü Bağlar İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlık Çalışanları Koah, Astım ve 3 Aralık dünya engelliler gününe yönelik öğrencilerimize farkındalık eğitimi verdi.

Ara

Okulumuz proje ekibi Okul Müdürümüzü ziyaret ederek yapılan çalışmalar ilgili bilgi verdi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününde okulumuz öğretmenlerine okul idaremiz tarafından yemek ve tatlı ikram edildi.

Kas

Okulumuzun Konferans salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından okulumuz öğrencileri günün anlam ve önemine binaen şiirler okudu.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin akademik başarılarını arttırmak için öğrencilerimize düzenli bir şekilde deneme sınavı yapıyoruz.

Kas

Eğitim Öğretimde işbirliğinin önemine binaen okulumuz öğretmenleri öğrencilerimizi evlerinde ziyaret etti.